Skogens mat

Vi gjorde en kort film från ett av våra FoodJam – kolla gärna och bli inspirerad!

✅Slutkonferens 16 oktober 2024

Skogens värden höll slutkonferns på Alnarp 16 oktober 2024. En inspirerande dag där deltagarna delade med sig av sina lärdomar och insikter. Projektet har öppnat nya dörrar för företag på den skånska landsbygden, skapat nya arbetstillfällen och bidragit till näringslivsutvecklingen i länet. Krinovas business designer, Brian Mårtensen, har stöttat deltagarna under hela projektet och vi ser fram emot att följa utvecklingen för de tre företag som fortsätter genom Krinova Start. Deltagarna i projektet: Angelikas Gård, APIKULTUR SYD, Arvalla AB, Asmoarp Natur, Filkesboda Gård, Gunnars Dexter och Görbo Gård.

22 september Food Jam – skogens mat 
Vad finns det för ätbart i skogen och hur kan vi ta vara på det, på bästa sätt? Skogens utbud, råvaror och smaker är en fantastisk guldgruva och en uppväxlingsbar resurs. Kan vi använda skogen för än mer matproduktion, för hållbara produkter och ökad resilens och självförsörjningsgrad?  

Ädellövskogsdagen 23 september